سبک نئوکلاسیک در معماری داخلی

به طور کلی طراحان و معماران بر اساس استایل ، ابعاد خانه از الگو و پلان های مختلف برای دکوراسیون خانه استفاده می کند . تنوع سبک های طراحی و دکوراسیون داخلی بسیار بالا و متفاوت است ، به طور مثال اگر ترجیح می دهید خانه اشرافی داشته باشید و برای دکوراسیون فضا از وسایل دکوری مدرن و ساده استفاده کنید بهتر است این سبک دکوراسیون داخلی را انتخاب کنید .

اگر می‌خواهید آزادانه محیط زندگی خود را دکوراسیون و از مواد ، مبلمان و تزئینات مختلف و متفاوت استفاده کنید بهتر است از این سبک برای دیزاین خانه خود استفاده کنید . با استفاده از این سبک شما می توانید نظم خاصی را ایجاد کنید و از تماشای فضای خود لذت ببرید . جالب است بدانید این سبک از قانون فنگ شویی پیروی می کند.

ساده‌ گرایی ، ساده‌پسندی اساس این سبک است . نئوکلاسیک جنبشی در اشکال مختلف هنری، به ویژه در هنرهای تجسمی و موسیقی است ، بهتر است بدانید اساس و پایه این سبک این سبک دکوراسیون داخلی بر سادگی است . برای درک بهتر این سبک دکوراسیون داخلی پیشنهاد می کنیم ادامه مقاله ویکی سرا را دنبال کنید . در ادامه به تشریح کامل این سبک ، تاریخچه ، قوانین ، ویژگی ها و مزایا و معایب آن می پردازیم . با ما همراه باشید .

فلسفه پیدایش دکوراسیون نئوکلاسیک

واژه نئوکلاسیک تلفیقی از دو کلمه نئو به معنی ( خاص و زیبا ) و کلمه کلاسیک به معنی ساده و آراسته است . برای پیاده سازی این سبک شما بایستی ذهن خود را آزاد کنید و با خلاقیت و ابتکار از کالاها و وسایل مختلف استفاده کنید . به طور کلی آثار خاص و تک در زیر مجموع این سبک قرار می گیرد . اگر از الگوهای پایه خسته شدید و می خواهید طبق تخیلات و نظر خود فضای و محیط زندگی خود را چیدمان و دکوراسیون کنید بهتر است از این الگو استفاده کنید . برای انتخاب المان ها وقت بگذارید و محیط خانه خود را دقیق بررسی کنید . در مجموع توجه نکردن به این اصول محیط زندگی شما را زشت می کند و از طرفی هزینه شما را افزایش می دهد .

تاریخچه سبک نئوکلاسیک

تاریخچه پیدایش سبک نئوکلاسیک به قرن 18 و 19 میلادی باز می گردد . برای اولین بار فرانسوی ها و انگلیسی ها از این سبک برای دکوراسیون و زیبا سازی معابد و مکان اصلی موجود در کشور خود استفاده کردند . پایه و اساس این سبک دکوراسیون داخلی به روم باستان باز می گردد ، این الگو تلفیقی از سبک مدرن و کلاسیک است .

در قرن هجدهم افراد از چوب ، رنگ های تیره ، روشن و سنگ مرمر برای دکوراسیون و زیبا سازی فضای خانه خود استفاده می کردند . جالب است بدانید فرش دستبافت پایه و اساس این سبک دکوراسیون داخلی است . در مجموع با استفاده از این تجهیزات شما می توانید محیطی خاص و با شکوه برای خود و عزیزانتان ایجاد کنید و از تماشای آن لذت ببرید . هارمونی ، تقارن ، توازن و سادگی اساس و پایه این سبک دکوراسیون داخلی است .

معمار و بیانگذار سبک نئوکلاسیک

تا به این جای مقاله در خصوص سبک نئوکلاسیک ، نشانه ها ، فلسفه پیدایش ، تاریخچه و بنیانگذار این سبک صحبت کرده ایم ، در این بخش می خواهیم به این موضوع بپردازیم که اشخاصی این سبک دکوراسیون داخلی را می‌پسندند ، با ما همراه باشید . به طور کلی افرادی که روحیه شاد و با نشاطی دارند و به دنبال دکوراسیون های خاص و زیبا هستند این سبک دکوراسیون داخلی را می‌پسندند و از آن پیروی می کنند . بهتر است بدانید لوکس بودن و با شکوه بودن فضا از نشانه های پایه این سبک است .

برای اجرا و پیاده سازی این سبک شما می‌توانید از رنگ ها و الگو مختلف و متفاوت استفاده کنید و از تماشای محیط زندگی خود لذت ببرید . بایستی کمی خلاق باشید و از اجرا الگو و مدلهای جدید و خاص نترسید . بهتر است قبل از هر اقدامی محیط زندگی خود را دقیق و اصولی بررسی کنید . توجه و وقت گذاشتن برای این موضوع حس خوبی را به شما منتقل می کند .

قوانین سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون

سبک نئوکلاسیک دارای مشخصه و نشان های خاص و زیبایی است . این سبک دکوراسیون داخلی تلفیقی از سبک کلاسیک و مدرن است . در چهار کتاب آندرا پالادیو لادیو ویژگی های مختلف این سبک دکوراسیون داخلی ثبت شده است . در طراحی و دکوراسیون داخلی نئوکلاسیک همه وسایل باید دارای الگوهای و استایل خاصی باشد . دکوراسیون نئوکلاسیک بر اساس قرینه سازی ، نظم ، دقت ، ظرافت ، تعادل و تقارن پایه گذاری شده است . در ادامه به تعریف بخشی از قوانین پایه این سبک می پردازیم .

دکوراسیون فضا با استفاده از الگوهای مختلف

به طور کلی این سبک به شما اجازه می دهد آزادانه الگو و پلان مورد نظر خود را انتخاب کنید و بر اساس آن محیط زندگی خود را دکوراسیون و زیبا سازی کنید . در مجموع دست شما در انتخاب متریال و مواد مختلف باز است و شما می‌توانید راحت محیط خود را چیدمان کنید . برای خراب و زشت نشدن الگو دکوراسیون بهتر است یک الگو پایه را انتخاب کنید و طبق آن طراحی را پیش ببرید . در مجموع افزایش الگو و المان ها نباید محیط شما را شلوغ کند . بهتر است وسایل تزیینی خود را در یک محیط قرار ندهید و آنها را در محیط خانه پخش کنید . شما قادر هستید یک اثر هنری خاص را انتخاب کنید و طبق یک الگو پایه خانه خود را دکوراسیون کنید .

قرینه سازی در نئو کلاسیک

یکی از قوانین پایه و اصولی سبک نئوکلاسیک قرینه سازی است . به طور کلی شما بایستی از دو مبلمان را قرینه متقابل هم قرار دهید و یک نظم و توازن خاص ایجاد کنید . در مجموع شما بایستی تعداد مبلمان های خود را بررسی کنید و سپس آنها را مقابل هم قرار دهید . این اصل حس خوبی را به محیط زندگی شما وارد می کنید ، به طور کلی شما از تماشای فضای خود لذت می برید .

بهره گیری از فضا ها به صورت دقیق

امروزه بیشتر خانه ها دارای ابعاد و اندازه کوچکی است ، به همین دلیل توجه و نیز استفاده بهینه از فضاها یک اصل مهم و اساسی است . بهتر است محیط خانه خود را بررسی کنید ، توجه کردن به این موضوع از پرت شدن فضا جلوگیری می کند . رعایت و نیز پیروی کردن از این اصل به شما در ایجاد نظم بیشتر کمک می کند . از تجهیزات و نیز وسایل مختلف استفاده کنید و محیط خود را با نظم خاصی چیدمان کنید . پیروی کردن از این اصل ظاهر خانه شما را خاص می کند و حس خوبی را به شما منتقل می کند .

نظم در سبک های نئوکلاسیک

نظم پایه و اساس این سبک دکوراسیون داخلی است ، به طور کلی برای چیدمان و دیزاین فضا بایستی وقت بگذارید و از الگوهای دقیق و اصولی استفاده کنید . در سبک نئوکلاسیک همه وسایل و المان ها در جای مشخصی قرار می گیرند و مطابق اصول خاصی چیده می شوند ، بهتر است بدانید این سبک سبب پایداری و استقامت فضا می شود .

اگر به نظم و استایل محیط خود اهمیت می‌دهید بهتر است از این الگو برای چیدمان و دیزاین خانه خود استفاده کنید و از تماشای آن لذت ببرید . تعادل ، نظم و فاصله اصولی را می توان شاخص ترین ویژگی سبک نئوکلاسیک دانست . بی نظمی و شلوغی تضاد شدیدی با این سبک دکوراسیون داخلی دارد . در مجموع تمام تجهیزات و المان های موجود در این سبک دارای الگو و استایل ساده و خاصی است ، هر اکسسوری نئوکلاسیک جا و محدوده مشخصی برای قرار گرفتن دارد . فاصله ها به صورت کاملا منظم و در ارتباط با کاربرد و ابعاد المان تعریف می شود .

استفاده از خطوط نرم و تجهیزات ساده در نئوکلاسیک

الگوهای ساده و بی آلایش از نشانه های اصلی این سبک دکوراسیون داخلی است . به طور کلی بایستی قبل از هر اقدامی محیط را دقیق و اصولی بررسی کنید ، بازرسی و مشاهده دقیق فضا از پرت شدن آن جلوگیری می کند . این سادگی یا بهتر است بگوییم این ساده گرایی باعث ایجاد محیط خاص تری می شود . اشکال ساده ، فضای کاربردی باز ، دیوارهای داخلی کم ، مکان‌های ذخیره سازی زیاد ، منظم بودن فضا ، همگی از نشانه هایی سبک نئوکلاسیک است .

تقارن

تقارن شاخص ترین ویژگی سبک دکوراسیون نئوکلاسیک است . در این سبک اکثر وسایل به صورت جفت رو به روی هم قرار می گیرند . مبلمان ، ویترین ها، مجسمه ها و سایر اکسسوری ها و وسایل تزیینی از جمله این وسایل محسوب می شوند . بهتر است تا جای امکان برای خرید و انتخاب المان ها وقت بگذارید . بهتر است بدانید وجود تقارن حس خوبی را به شما منتقل می کند ، پیروی از این اصل دکوراسیون نئوکلاسیک استرس و اضطراب شما را کاهش می دهد .

ویژگی های سبک دکوراسیون داخلی نئوکلاسیک

از کاغذ دیواری هایی مدرن با طرح های تکرار شونده استفاده کنید ، این الگوها آرامش شما را افزایش می دهند . می توانید برای دکوری های روی دیوار از آینه های دکوراتیو استفاده کنید . به طور کلی برای زیبا سازی دیوار های خانه شما قادر هستید از گچبری خاص و نیز الگوهای جدید و نوع استفاده کنید .

دیوارکوب های خاص ، تابلو زیبا ، الگوهای جدید کتابخانه ، میز های کار چوبی ساده همه از نشانه های این سبک دکوراسیون داخلی است . بهتر است از نظم خاصی برای دکوراسیون و زیبا سازی فضا خود استفاده کنید . مبلمان های استیل و خاص زیر مجموعه این سبک است . فرش هایی با طرح ها و نقوش خاص ، پرده های سراسری باشکوه با پارچه های مخمل و ترمه و حریر گلدار از دیگر ملزومات این سبک است . اگر از عاشقان این سبک هستید می توانید از تجهیزات فانتزی و خاص استفاده کنید و از محیط زندگی خود لذت ببرید .

رنگ در دکوراسیون نئوکلاسیک

رنگهای کرم ، سفید ، قهوه‌ای ، سرمه ای و خردلی اساس و پایه این سبک دکوراسیون داخلی است . تک‌ رنگ‌ بودنِ دیوارها محیط خانه را زیبا تر و خاص تر می کند . به این نکته نیز توجه کنید که تنها از رنگهای خنثی و پایه برای دکوراسیون و چیدمان خانه خود استفاده نکنید . وجود این رنگهای چشم را خسته می کند . برای مثال اگر کاغذ دیواری آبی است ، از رنگ‌های کرم، صورتی ، طوسی ، سبز، بژ یا طلایی برای رنگ آمیزی یکی از دیوارها به صورت اکسنت وال استفاده کنید و از تماشای محیط لذت ببرید .

نور پردازی محیط به سبک نئوکلاسیک

برای دکوراسیون و زیبا سازی فضا به سبک نئوکلاسیک شما بایستی ابتدا از نور طبیعی استفاده کنید و محیط خود را به وسیله آن دکوراسیون کنید . اگر محیط زندگی شما دارای نور طبیعی کافی و مناسب نبود شما می توانید از الگوهای خاص چراغ و آباژور استفاده کنید . بهتر است وسایل نور پردازی خود را به صورت متقارن نصب کنید . قبل از خرید هر گونه وسیله نور پردازی محیط را دقیق و اصولی بررسی کنید و سپس اقدام به خرید کالا کنید . توجه و وقت گذاشتن برای خرید این شی حس خوبی را به شما منتقل می کند .

افزایش فضا با استفاده از تجهیزات کمتر

برای چیدمان و دکوراسیون فضا به سبک نئوکلاسیک شما بایستی از تجهیزات کم و آنتیک استفاده کنید و تا جای امکان از شلوغ شدن فضا جلوگیری کنید . توجه کردن به این اصل حس راحتی و آرامش را در اختیار شما قرار می دهد ، به طور کلی بایستی کمیت را به کیفیت ترجیح بدهید . برای خرید وسایل وقت بگذارید و تا جای امکان از الگو تک و بدون تکرار استفاده کنید . درمجموع به هیچ وجه نباید از المان مختلف در کنار هم استفاده کنید ، توجه نکردن به این اصل حس بدی را به شما منتقل می کند .

استفاده از متریال پایه برای دکوراسیون نئوکلاسیک

طراحان از وسایل و تجهیزات پایه برای پیاده سازی این سبک دکوراسیون داخلی استفاده می کنند . شما می توانید از متریال چوب ، سنگ ، بتن ، شیشه ، فولاد و سایر عناصر ساخته شده از فلزات استفاده کنید و محیط زندگی خود را به بهترین شکل دکوراسیون کنید . برای زیبا سازی دیوار ها و ستون های خانه از گچبری های قدیمی و سنتی استفاده کنید . به طور کلی شما بایستی خلاق باشید و از متریال پیرامون خود دقیق و اصولی استفاده کنید . معماران برای کف سازی پذیرایی ، آشپزخانه و حمام از سنگ مرمر استفاده می کنند .

بهره گیری از آینه برای دکوراسیون فضا

آینه یکی از تجهیزات پایه دکوراسیون نئوکلاسیک است ، شما می توانید از الگوها و مدلهای های مختلف آینه برای دکوراسیون دیوار های استفاده کنید و ابعاد فضا را افزایش دهید . به طور شما بایستی از آینه بزرگ و خاص استفاده کنید و بخشی از محیط خانه را با آن پوشش دهید . همه ما آینه را به عنوان نماد صافی و صداقت می‌شناسیم ، جالب است بدانید نقش این شی در دکوراسیون ، دفع انرژی منفی است .

استفاده از منسوجات خاص برای دکوراسیون فضا

متریال ابریشم ، مخمل نخ و …. پایه و اساس این سبک دکوراسیون داخلی است . برای دیزاین و دکوراسیون دیوار ها ، پرده ، مبلمان و دیگر تجهیزات خانه از این متریال ها استفاده کنید . کمی خلاق باشید و با تلفیق الگوهای مختلف پارچه محیط زندگی خود را زیبا کنید و از تماشای آن لذت ببرید . برای خرید این کالا ها وقت بگذارید ، به طور کلی با استفاده از این منسوجات قادر هستید استرس و اضطراب خود را کاهش دهید .

فواید و ویژگی های سبک دکوراسیون نئوکلاسیک

  1. بهره گیری از الگوهای خاص برای دکوراسیون خانه
  2. استفاده آزادانه از وسایل و تجهیزات مختلف
  3. ایجاد محیطی خاص و زیبا
  4. نظم بخشیدن به فضا
  5. استفاده از متریال پایه برای دکوراسیون فضا
  6. افزایش فضای خانه
  7. کاهش استرس و اضطراب
  8. استفاده از خطوط صاف منحنی و اشکال دیگر
  9. افزایش انرژی مثبت در محیط خانه
  10. قرینه سازی و تقارن برای طراحی و پیاده سازی سبک نئوکلاسیک
  11. بهره گیری از نور طبیعی
  12. استفاده از اکسسوری های لوکس و آنتیک
  13. استفاده از تنالیته رنگی مختلف برای دکوراسیون خانه
  14. انتخاب آزادانه شکل و مدل مختلف
  15. استفاده از فرم های هندسی ساده و نرم
  16. بزرگ و دل باز دیده شدن فضا
  17. استفاده از متریال پایه دوست دار محیط زیست
  18. نظم بخشیدن به فضا
  19. جلوگیری از هدر رفتن زمان برای پیدا کردن تجهیزات

معایب دکوراسیون داخلی سبک نئوکلاسیک

  1. افزایش هزینه ها
  2. رعایت اصول برای چیدمان خانه
  3. اتلاف زمان برای انتخاب الگوها خاص مطابق با سبک نئو کلاسیک
  4. خسته کننده بودن چیدمان در صورت چیدمان غیر اصولی
  5. افزایش هزینه تعمیر و نگهداری

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.

فوتر سایت

سایدبار کشویی